Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης - Terms of Use. Disclaimer.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα www.dietplan.gr στην οποία πλέον αναφερόμαστε εν συντομία ως ιστοσελίδα. To www.dietplan.gr και οτιδήποτε περιέχεται στην ιστοσελίδα αυτή υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Με τη χρήση της ιστοσελίδας θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης καθώς και ότι μπορεί στο μέλλον να γίνουν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις, όπως επίσης και αλλαγές στην ιστοσελίδα.
Πνευματικά Δικαιώματα και Εμπορικά Σήματα: Όλα τα σχέδια, κείμενα, γραφικά και άλλα περιεχόμενα/ρυθμίσεις της Ιστοσελίδας υπό οποιαδήποτε μορφή ανήκουν στην Ιωάννα Αθανασοπούλου.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Ιωάννας Αθανασοπούλου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα
Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης. Η ιστοσελίδα αυτή είναι απλά συμβουλευτική και δεν μπορεί να αντικαταστήσει ιατρικές συμβουλές από ιατρούς και επαγγελματίες υγείας. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, έτσι η ιστοσελίδα είναι απλά συμβουλευτική. Καταβάλλει εύλογες προσπάθειες προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλες oι πληροφορίες και το υλικό που περιέχονται στην Ιστοσελίδα είναι σωστά σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποδέχεται την ευθύνη για οποιοδήποτε λάθος τυχόν παρεισφρήσει από αμέλειά μας σε οποιοδήποτε υλικό ή πληροφορία στην Ιστοσελίδα. Κατά συνέπεια η Ιωάννα Αθανασοπούλου δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε πράξη στην οποία τυχόν προβείτε ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης σας στις πληροφορίες της Ιστοσελίδας ή για τυχόν απώλεια ή ζημία που προκλήθηκε ως αποτέλεσμα του ότι προβήκατε στην πράξη αυτή.
Τίποτα από αυτό τον ιστότοπο δε θα πρέπει να ερμηνευτεί ως παρέχον συμβουλή ή προτροπή ούτε να αποτελέσει βάση για οποιαδήποτε απόφαση, πράξη ή παράλειψη.
Θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύεστε ιατρό ή επαγγελματία υγείας σε σχέση με την κατάσταση της υγείας σας.
O επισκέπτης/χρήστης του παρόντος ιστοτόπου αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση του ιστότοπου καθώς και κάθε κίνδυνο που πιθανόν να προκύψει από τη χρήση του.
Σύνδεσμοι προς και από άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης καθώς και η πολιτική απορρήτου μπορεί να διαφέρουν από μια ιστοσελίδα σε άλλη. Είναι δική σας ευθύνη να διαβάζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική απορρήτου της κάθε ιστοσελίδας στην οποία περιηγείστε και να συμμορφώνεστε και/ή να σημειώνετε τις προϋποθέσεις και πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές.
Εφαρμοστέο Δίκαιο: Η συμφωνία αυτή διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.